Yomraspor

Yomraspor Hakkında Bilinen ve Bilinmeyenler

Yomraspor Ne zaman ve Nerede Kuruldu?

Yomraspor Hakkında Bilinen ve Bilinmeyenler

Teknik Direktörü Raşit Çalık’tır. Geniş futbolcu kadrosu sayesinde bu takım, birçok galibiyet kazanmıştır. Oyuncular hala da mücadelelerine devam etmekte, takımlarını en üst sıralara taşımak için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

Stadyumu ise yine Yomra’da bulunan Yomra İlçe Stadyumu’dur. 850 kişilik kapasiteye sahiptir.

Yomraspor 1. Grupta Ter Döküyor

Yomraspor 3. Lig 1. Grup’ta mücadelesini sürdürüyor. Yönetim kurulunun aldığı bir kararla yeniden Raşit Çalık ile sözleşme imzalanmış ve kaldıkları yerden yola devam edilmiştir. Kulüp başkanı Davut Atmaca, teknik direktörlerine güvenlerinin tam olduğunu, yeni sezona da Raşit Çalık ile devam edeceklerini açıklamıştır.

Raşit Çalık ile ortak alınan kararlar sonucunda bazı oyuncular ile yolları ayırmışlar, takımın gücünü arttıracaklarına inandıkları bazı isimleri de kadroya dahil etmişlerdir. Bu şekilde devre arası en iyi şekilde değerlendirilmiştir.

Takımın durumunu değerlendiren Davut Atmaca;  “İlk yarıda istediğimiz hedefi tutturamadık. Sezon başında ciddi transfer yapıp burada olmak benim için anormal bir durum oldu. Artık önümüze bakıyoruz. İlk yarıdaki eksiklerimizi gördük. Bu eksiklerimizi de gerek yapılacak antrenmanlar gerekse de transferle gidermeyi düşünüyoruz. Özellikle sağ açık, sol açık ve bir de forvet hattına takviye yapmayı planlıyoruz. İkinci yarıya çok daha güçlü gireceğiz. Bu doğrultu da transfer çalışmalarımıza hiç vakit geçirmeden başlamış bulunmaktayız. Raşit Çalık hocamızın nezaretinde takımımızın ikinci yarıda arzu edilen sonuçlara imza atacağına inanıyoruz. Yomraspor’un ikinci yarıda hak ettiği yere geleceğine inancımız tam” açıklamasını yapmıştır.

Yomraspor Yeni Maçlara Çok Hızlı Hazırlanıyor

Yomrasporun şampiyonluk oranını Bahigo sitesi 7.10 olarak açıklamıştır. Mor- beyazlı takım Yomraspor, yeni karşılaşmalara son hızla, inançla hazırlanmaya devam ediyor. Müsabakalarda galibiyeti kimseye tattırmamak için yüksek performans ile rakiplerinin önüne geçmeye çabalıyor. Yeni maçlar için ve gelecek sezonlarda üst sıralara çıkabilmek adına, ismini herkese duyurmak, centilmence bir tavır sergileyebilmek için tüm ekip sabırla çalışmalarını sürdürüyor.